Toimialapäällikkö – tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tulevaisuuden tehtävän

Haemme
TOIMIALAPÄÄLLIKKÖÄ
sisäilmapalveluihimme

Sinulla on sisäilma-asioihin liittyvää kokemusta ja kiinnostusta toimia koko maan kattavassa organisaatiossa toimialapäällikkönä. Toivomme myös kokemusta sekä julkisen- että yrityspuolen asiakkaiden kanssa toimimisesta. Teet yhteistyötä sisäilma-asiantuntijoidemme kanssa kehittämällä toimialaa valtakunnallisesti. Vastaat valtakunnallisista asiakkaista ja palvelutarjouksista sekä koordinoit ja tuet paikallista tarjouslaskentaa. Työhön kuuluu myös osallistuminen alan seminaareihin ja tapahtumiin sekä rekrytointeihin.

Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tulostavoitteellisuutta. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavasta työstä, sisäilma- tai rakennnusalaan liittyvän  koulutuksen sekä kokemuksen tarjousten laatimisesta. Sinulla on vahva halu kehittyä tehtävässäsi ja sitoutua kehittämään toimialaa pitkäjänteisesti.  Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään henkilöauton ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Asemapaikkasi voi olla Helsingin, Tampereen tai Turun toimipaikkamme. Raportoit tehtävässä aluejohtaja Arto Takalalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa on laajat kehitys- ja vaikuttamismahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme vakituisen työsuhteen alan vahvan, kansainvälisen toimijan palveluksessa sekä motivoituneen ja osaavan tiimin tuen työssä menestymiseen.

Liity joukkoomme työskentelemään terveiden kiinteistöjen puolesta!

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 10.3. arto.takala@polygongroup.com

Tiedustelut: arto.takala@polygongroup.com tai aluejohtaja Arto Takala p. 040 631 0006

Lataa oppaamme Lähikuva Polygonista ja tutustu meihin jo ennakkoon! Oppaan löydät täältä »

Hae työpaikkaa

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso avoimet työpaikkamme!

Meillä on kysyntää mm. sisäilma-asiantuntijoille, projektipäälliköille ja teknisille asiantuntijoille. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla olevasta linkistä.

Avoimet työpaikat